"Tästä lähin en enää..."
"Tästä edes minä aloitan..."
"Nyt minä oikeasti alan..."

Uuden vuotena on tapana tehdä lupauksia.
Joku aikoo aloittaa kuntoilun, joku laihdutuksen, joku aikoo muuttua nyt vihdoin tänä vuonna hiljaisesta seinäruususta sosiaaliseksi kaikkien kaveriksi, joku aikoo muistaa enemmän ystäviään, joku aikoo lopettaa tupakoinnin...

Nyt ei ole uusi vuosi. Olen kyllä tietoinen siitä, että elellään vasta marraskuun alkua.

Minullakin on tapana tehdä omassa pikku päässäni (oikeastaan se on kyllä aika suuri) kateettomia lupauksia, vaikka oikeastaan jo lupauksia tehdessäni tiedän, että niistä yksikään ei todennäköisesti onnistu.

Yksi pahoista tavoistani on kynsien pureskelu. Sormeni ovat ällöttävät, kynnet tosi lyhyet ja kynsinauhat ihan piloilla. Eilen sitten päätin, että voisin tällä kertaa oikeasti täyttää yhden 11 kuukautta sitten tekemäni lupauksen. Lopetan kynsien pureskelun.
Ensimmäinen päivä sitten käynnissä. Olen huomannut ajatuksissani pureskelevan kynsiäni tänään... 5-6 kertaa. Mutta tästä se lähtee. Kun seuraava uusi vuosi koittaa ja tulee sensaatiomainen vuosi 2009, kynteni ovat mitä kauneimmat. (Muahahah, kuka uskoo tähän? Alan pureskelemaan kynsiäni viimeistään kahden viikon kuluttua)
Siihen pyrin nyt. Toivotaan, että tästä ei ehkä tulekkaan katteeton lupaus. :)


Toivottavasti sinäkin, joka olet tehnyt uuden vuoden lupauksia, etkä koskaan toteuta niitä, toteutat yhden niistä lupauksista nyt :) Hahhah, hyvä vitsi.